Acupunctuur en kruiden geneeswijze praktijk Zhong Long
Praktijk voor acupunctuur en kruiden geneeswijze Zhong Long

Tarieven

De kosten voor een consult bedragen € 58,00.

De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 15,00. Dit is bijvoorbeeld voor een herhalingsrecept.

De rekening voor het consult krijgt u halverwege de maand thuisgestuurd. Deze kunt u dan per bank of giro betalen. Let er hierbij op dat u de juiste naam bij gebruikt. De rekening staat op naam van Zhong Long.

In de meeste gevallen zullen de kosten voor het consult voor het grootste deel vergoed worden door uw ziektekosten verzekeraar. Of dat ook voor u geldt kunt u het beste nagaan op de website van Zhong, of bij uw ziektekosten verzekeraar.

De kosten voor kruidenpreparaten worden over het algemeen niet vergoed. Afhankelijk van de aandoening zullen we werken met granulaat (poeder) of hydrofiel concentraat enerzijds, of ruwe kruiden anderzijds. Voor granulaat en hydrofiel concentraat moet u rekenen op een bedrag van € 35 - 50 per maand. Deze preparaten worden over het algemeen per post verzonden door een gespecialiseerde apotheek. De betaling daarvan is een zaak tussen u en de apotheek.
Ruwe kruiden worden door Zhong Long zelf geleverd. Over het algemeen gebruiken we ruwe kruiden voor ernstigere situaties (bijvoorbeeld huidklachten) in hogere doseringen. De kosten daavoor liggen tussen de 100 en 160 euro per 4 weken.

Informatie over praktijk en behandeling

Tarieven
Voorwaarden
Contactinformatie
Vaak gestelde vragen
Links
Sitemap

Nieuws over de praktijk

Nieuwe site over Chinese kruidengeneeskunde
Een bloedanalyse apparaat voor Zhong Long
Een kookketel voor Zhong Long